Castellbell i el Vilar impulsa un estudi de viabilitat del mercat de venda no sedentària
L’Ajuntament es proposa avaluar els factors competitius del servei, les necessitats dels visitants i les
Ha finalitzat la primera fase de l’estudi d’impacte del mercat setmanal de Cambrils que investiga la repercussió econòmica que té aquest esdeveniment en el municipi.
Aquest mercat de venda no sedentària està composat per més de cent parades que, cada dimecres, ofereixen una amplia oferta en tèxtil, moda, complements i, també, en parament de la llar i alimentació.
La primera fase d’aquest estudi d’impacte s’ha centrat en analitzar, en el període de temporada alta, el perfil dels visitants, el seu comportament i, a continuació, quantificar-los (és a dir, fer un comptatge). Addicionalment, també s’ha obtingut informació per part de les parades en relació al seu grau de satisfacció i a les seves expectatives de cara a la propera temporada, la baixa.
Tot plegat s’ha dut a terme a través d’enquestes presencials realitzades per un equip preparat per fer les enquestes en diferents idiomes; atès que a Cambrils, al tractar-se d’un municipi turístic, era necessari copsar la opinió dels visitants estrangers (francesos, anglesos, holandesos i belgues, principalment).
Gràcies a aquest treball analític hem pogut fer una primera aproximació de l’impacte directe i induït del mercat setmanal en temporada alta. Les dades apunten que l’esdeveniment aporta un volum molt gran de visitants, en la seva majoria turistes, que al seu torn aporten un gran impacte i dinamisme econòmic a aquesta vila del Baix Camp.
A més, s’ha pogut observar com el mercat setmanal repercuteix directament en el teixit comercial local, tant en establiments d’alimentació com d’hostaleria del seu entorn.
Un cop finalitzada aquesta fase de l’estudi procedim a analitzar l’impacte del mercat en temporada baixa. Així, doncs, un cop es disposi de l’anàlisi de la situació del mercat en els diferents períodes de l’any podrem plantejar millores i propostes de cara el futur.
Aquest projecte ha estat coordinat per:
L’Ajuntament es proposa avaluar els factors competitius del servei, les necessitats dels visitants i les
El projecte “Emprèn-art Botiga” vol dinamitzar el centre comercial de la ciutat amb participació, exposició
L’Ajuntament de Corbera de Llobregat es proposa enfortir l’atractiu del mercat, fomentar la seva viabilitat
Aquest projecte té com a objectiu impulsar el dinamisme comercial del municipi i adaptar les
Reus, estudiarà la viabilitat per la transformació del Vapor Vell en un espai innovador que
Des de la comarca es lidera l’estudi per gestionar de manera supramunicipal les rieres davant
L’Ajuntament de Viladecans endega un estudi per modernitzar el mercat de marxants i el mercat
L’objectiu serà analitzar les empreses dels PAE del Vallès Oriental des d’una perspectiva d’igualtat de